کتاب حاج عمران، مجموعه خاطرات نخستین فرمانده لشکر 25 کربلا در مازندران رونمایی شد.
به گزارش شمال نیوز،مراسم رونمایی کتاب حاج عمران با محتوای مجموعه خاطرات نخستین فرمانده لشکر ۲۵ کربلا سرتیپ عبدالعلی عمرانی از حضور در عملیات های دفاع مقدس، با حضور مسئولان سپاه کربلا،اداره کل حوزه هنری و اقشار مختلفی از مردم در محل حسینیه عاشقان سپاه ناحیه ساری برگزار شد.
براساس این گزارش کتاب حاج عمران شامل ۱۵فصل در ۹۳۳صفحه با نویسندگی سید ولی هاشمی زیر نظر انتشارات سوره به چاپ رسیده است؛حاج عمران ۶ سال مداوم پله های حوزه هنری را با پاهای خسته خود گام برداشت تا در کنار نویسنده کتاب «هاشمی» بتواند خاطرات رزمندگان دفاع مقدس را زنده نگه دارد.
به گفته رئیس حوزه هنری مازندران کتاب حاج عمران یک دایره المعارف از فرهنگ شهید و شهادت است که در مازندران به رشته تحریر درآمده است و با نوشتن اینگونه کتاب ها فرصت انتقال فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس به وجود می آید.
سینا دلشادی معتقد است قلم زدن و قدم برداشتن در مسیر دفاع مقدس علاوه براینکه کار زینبی است، نوعی دفاع از حرم است به معنای اینکه نویسندگان دفاع مقدس مدافعان حرم عرصه دفاع مقدس است.
دلشادی می گوید:کسی که برای دفاع مقدس تلاش می کند مسلما یاری دهنده ابا عبدالله الحسین «ع» است،امروز هنر انقلاب اسلامی،هنر مقاومت است و دفاع یک مقوله دائمی برای ماست؛ هیچ اندیشه ای برای مقام معظم رهبری ماندگار نخواهد بود مگر اینکه آغشته به هنر انقلاب اسلامی باشد چون هیچ چیزی مانند هنر نمی تواند در دل و جان مخاطب اثرگذارد.
رئیس حوزه هنری استان با ابراز امیدواری از ادامه مسیر چاپ کتاب های عرصه دفاع مقدس از سوی این نهاد، می گوید: با ادامه این راه خلاء هویتی به وجود نمی آید و گسست و گسل نسل نداریم.
حاج کمیل کهنسال نیز که خود از سربازان حاج عمران بوده است،ادامه می دهد :برای رونمایی گنجینه گران سنگی که سند عاشورایی ملت ایران،شمال کشور و مردم مازندران و گلستان است ،آن طور که باید اهتمام لازم می شد و توجه در خور شأن به کتاب صورت می گرفت،انجام نشد.
این رزمنده دفاع مقدس با ابراز تأسف برای خود و رزمندگانی که در دفاع مقدس کشور را همراهی کردند اما امروز در مراسم رونمایی از کتابی در این مقام حاضرینی اندک گرد آمدند،می افزاید:کتاب حاج عمران سند شجاعت شهدای کربلای امام حسین (ع) است که تحت فرمان و هدایت حاج عمران به عملیات های مختلف رفتند و مایه عزت و شرف مردم استان است و نیاز به برگزاری مراسمی در خور شأن برای معرفی آن بود.
کهنسال از خاطرات رشادت های حاج عمران می گوید که خطوط غیرقابل عبور را با همراهی نیروها شکستند و عبور کردند،خطی که هرکسی نمی تواند آن را بشکند یا ورود یابد مگر اینکه خود تجربه کرده باشد،برخی از صحنه های دفاع مقدس را امثال حاج عمران خلق کرده اند.
وی معتقد است برای اینکه نسل های ما بدانند که رزمندگان ما چه کسانی بودند و چه کاری انجام دادند لازم است تا این مسیر «نوشتن خاطرات رزمندگان»ادامه یابد و جز تواضع،اظهار تکریم و خوشبختی در برابر سردار عمران چیزی نداریم.